Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G6 krijgt mogelijk een vanafprijs van ongeveer 700 euro’

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2017, 9:14 CategorieAndroid

LG heeft de prijs van de LG G6 nog niet bekendgemaakt, maar mogelijk is die prijs nu wel gelekt door een webshop uit Europa. Het ziet er naar uit dat het goedkoopste model ongeveer 700 euro zal gaan kosten.

LG G6 kost 700 euro – gerucht

LG heeft tijdens de Mobile World Congress 2017 eindelijk de LG G6 uit de doeken gedaan. Helaas heeft de fabrikant ten tijde van de aankondiging nog geen prijs naar buiten gebracht, waardoor we dus nog even moeten wachten totdat de fabrikant die informatie naar buiten brengt. Een Europese webshop heeft de G6 inmiddels opgenomen in het assortiment en heeft het toestel ook van een prijs voorzien. Omgerekend komt de prijs neer op bijna 700 euro voor de goedkoopste versie van de phablet, met 32 GB rom en 4 GB werkgeheugen.

De LG G6 is een phablet met een scherm van 5,7-inch. De grote smartphone beschikt over een opvallende beeldverhouding van 18:9, terwijl 16:9 vaker wordt omarmd door fabrikanten. Naast 4 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan werkgeheugen, zit er ook een Qualcomm Snapdragon 821 onder de motorkap. Verder is er een accu met een vermogen van 3.300 mAh aanwezig en draait de G6 op een aangepaste versie van Android 7.0 Nougat. De verwachting is dat de G6 op 10 maart in Korea uitkomt en daarna pas in andere delen van de wereld.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.