Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G6 overleeft een nacht lang in water en ijs

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2017, 22:51 CategorieAndroid

Er zijn altijd mensen die er genoegen in scheppen om gloednieuwe, dure telefoons te martelen en dat op YouTube te laten zien. Ditmaal nam een meneer met de naam Max Lee van High on Android de waterdichte LG G6 onderhanden. Die deed hij in een pannetje met water. Vervolgens ging dat pannetje een nacht lang de vriezer in.

Pannetje in de vriezer

Na twintig uur haalt Max Lee de pan weer uit de vriezer. Uiteraard is het water, waarin de LG G6 is ondergedompeld, helemaal bevroren. Het is de grote vraag of de 5,7-inch phablet onderin het pannetje nog werkt. Maar al tijdens het ontdooien van het pannetje, met behulp van warm water, blijkt dat het toestel door de beweging af en toe aan gaat. Met een enorm keukenmes wordt het toestel vervolgens uit het pannetje gevist.

Marteling

En dan blijkt het toestel wonderbaarlijk niets aan de martelbehandeling over te hebben gehouden. Alles werkt nog. En dat terwijl LG de G6 slechts met een IP68-rating heeft toegerust. Die rating houdt in dat de phablet twintig minuten op anderhalve meter diepte onder water kan overleven.

Schaatstocht

Maar twintig uur, in water dat langzaam tot ijs bevriest, is wel een heel ander verhaal. Mocht iemand tijdens een schaatstocht zijn LG G6 uit zijn zak laten vallen en de dooi zet in, waarna het weer gaat vriezen (we verzinnen dit nu ter plekke), dan is het wellicht geruststellend dat het toestel dat kan overleven.

Ter lering en vermaak: hieronder het bewuste filmpje.

Meer informatie over de LG G6, die zo’n 700 euro zou gaan kosten, is hier en hier te lezen.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.