Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G6 vanaf begin april verkrijgbaar voor 749 euro

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2017, 8:15 CategorieAndroid

Fabrikant LG heeft bekendgemaakt dat de LG G6 vanaf begin april verkrijgbaar is in Nederland voor een prijs vanaf 749 euro. Wanneer het toestel precies op de markt komt, heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf helaas nog niet bekendgemaakt.

LG G6 begin april te koop

De LG G6 is vanaf begin april in Nederland beschikbaar. Hiermee is Nederland een van de eerste Europese landen waar het toestel op de markt komt. De smartphone, met een aparte beeldverhouding van 18:9 en een scala aan fotografiefeatures, is verkrijgbaar via T-Mobile’s verkoopkanalen. Daarbij biedt de provider exclusief de kleur Astro Black aan. Later zal de G6 ook via andere mobiele providers verkrijgbaar zijn. De phablet beschikt over een scherm van 5,7-inch, met onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 821-processor.

Daarnaast is er 4 GB aan werkgeheugen aanwezig en tenminste 32 GB aan interne opslagruimte. Die opslagruimte kan worden uitgebreid met een micro-sd-kaart tot 2 TB. Verder wordt de LG G6 geleverd met Android 7.0 Nougat, een niet-verwisselbare batterij van 3,300 mAh en een camera van dertien megapixel. De frontcamera beschikt over vijf megapixel. Naast wifi en bluetooth is er ook ondersteuning voor nfc en usb-type-c. Het apparaat is water- en stofdicht, beschikt over een vingerafdrukscanner en kan HDR-content afspelen.

Het toestel is begin april verkrijgbaar voor een prijs vanaf 749 euro.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.