Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Los moorden op in het klassieke spel Cluedo, nu uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2017, 9:44 CategorieGaming

Vanaf nu is het mogelijk om het klassieke bordspel Cluedo te spelen op Android, voor een bedrag van 3,99 euro. In dit spel dien je een moord op te lossen door goed op te letten op de locatie, het moordwapen en de personages.

Download Cluedo voor Android

Het bordspel Cluedo is al zo’n zeventig jaar oud. In dit tijdperk heeft het heel wat fans voor zich gewonnen, maar nu is het tijd voor een nieuwe generatie die kennis kan maken met het spel. Het klassieke bordspel is namelijk door Marmalade Game Studio naar Android gebracht in zijn traditionele vorm, zonder allerlei rare fratsen of digitale aankopen. Je koopt de game voor 3,99 euro en krijgt daarmee toegang tot het volledige spel. Ook is het zo dat het spel geen advertenties zal vertonen, wat altijd goed nieuws is natuurlijk. Check de trailer hieronder.

De opzet van Cluedo is nog altijd hetzelfde. Er is iemand vermoord in een groot en oud huis, en er zijn zes gasten die daar verantwoordelijk voor kunnen zijn. Aan jou de taak om te achterhalen wie de moord gepleegd heeft, waar het gebeurd is en welk wapen ervoor gebruikt is. De bedoeling is om dat sneller te achterhalen dan je tegenstanders, die zich op hetzelfde bord bewegen. Door middel van dobbelstenen wordt bepaald waar je heengaat, in de race om dus het snelste te achterhalen wie de schuldige is. Je vindt de game nu in Google Play.

  • Cluedo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.