Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer foto’s van Galaxy S8 verschenen, ditmaal in het zwart

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 9:05 CategorieAndroid

Er zijn meer foto’s van de onaangekondigde Samsung Galaxy S8 online verschenen. Deze keer krijgen we alvast de zwarte versie te zien. Samsung zal de nieuwe smartphonelijn op 29 maart gaan presenteren tijdens een evenement in New York.

Samsung Galaxy S8 in het zwart

Er zijn nieuwe foto’s verschenen waarop we mogelijk een versie van de onaangekondigde Samsung Galaxy S8 te zien krijgen. Het gaat hier om een glanzende variant van de aankomende smartphone, die op 29 maart 2017 zal worden aangekondigd door de fabrikant tijdens een speciaal opgezet evenement in New York. Deze kleuroptie heeft wat weg van de glanzende versie van de iPhone 7; het zal in elk geval niet de eerste keer zijn dat Apple en Samsung elementen van elkaars smartphone overnemen voor hun eigen producten.

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zullen weinig van elkaar verschillen. Alleen de schermgrootte zal afwijken: het kleine model krijgt een scherm van 5,8-inch, terwijl het grote model een scherm van 6,2-inch zou krijgen. Op de achterkant zou een camera van twaalf megapixel moeten zitten, terwijl de frontcamera zou moeten beschikken over acht megapixel. De phablet zou water- en stofbestendig zijn, beschikken over een irisscanner en zijn beveiligd met Samsung Knox. Er is 64 GB interne opslagruimte aanwezig, evenals 4 GB werkgeheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.