Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer informatie bekend over de belfunctie van Telegram

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2017, 9:46 CategorieApplicaties

De berichtendienst Telegram wordt mogelijk al snel voorzien van een belfunctie. Over die functie is nu al meer informatie verschenen. Zo zouden gebruikers zelf kunnen instellen wie hen zou kunnen bellen, bijvoorbeeld. En dat is een belangrijke functie.

Bellen met Telegram

Het lijkt erop dat Telegram op het punt staat zijn belfunctie te introduceren. Er zijn namelijk screenshots opgedoken van de functie, die nu mogelijk in bèta wordt getest. Uit die screenshots is een hoop informatie te halen. Zo krijgen gebruikers straks zelf de mogelijkheid om te bepalen wie hen mag bellen, bijvoorbeeld. De berichtendienst werkt met een systeem dat gebruikers in staat stelt contact met elkaar te zoeken zonder elkaars telefoonnummer te hebben. Wanneer je iemands gebruikersnaam hebt, kun je met elkaar in contact komen.

De berichtendienst lijkt dus te willen voorkomen dat je niet zomaar door Jan en alleman gebeld kan worden. Ook kun je specifieke personen blokkeren, mocht dat nodig zijn. Daarnaast wil Telegram garanderen dat de telefoongesprekken versleuteld zijn. Dat doet het bedrijf door dezelfde informatie te presenteren op de twee toestellen die contact met elkaar zoeken. Wanneer de berichtendienst de belfunctie introduceert, is helaas nog niet bekend. Wel kun je meer over de belfunctie vinden in dit gesprek, waar je een account voor nodig hebt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.