Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer informatie bekend over hoe ruilen zal werken in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2017, 9:24 CategorieGaming

Er is meer informatie bekend over hoe ruilen zou kunnen gaan werken in de populaire augmentedrealitygame Pokémon GO. Spelers zouden bijvoorbeeld niet met elkaar via het internet kunnen ruilen, zoals het er nu naar uitziet.

Ruilen in Pokémon GO

Als er één functie is waar spelers van Pokémon GO op zitten te wachten, dan is het wel het ruilaspect. Door Pokémon te ruilen kun je aan Pokémon komen die je zelf niet gemakkelijk kunt vangen (of evolueren); het is niet voor niets één van de meest belangrijke aspecten van de game die zijn verschenen voor Game Boy, Nintendo DS en Nintendo 3DS. Dit onderdeel komt ook uiteindelijk naar Pokémon GO toe. Tot op heden waren er nog geen details beschikbaar, maar Niantic’s senior productmanager Tatsuo Nomura heeft nu toch wat info gegeven.

De beste man zegt dat ruilen onderweg is, maar niet zal werken zoals je dat inmiddels misschien gewend bent. Zo kunnen er geen Pokémon worden geruild via het internet. Ruilen moet dus met iemand gedaan worden die in de buurt is. Interactie tussen spelers is nog altijd belangrijk voor Niantic, dus het is niet vreemd dat de ontwikkelaar dit pad bewandelt. Nomura erkent ook hoe belangrijk het ruilaspect is en zegt dat wanneer de ontwikkelaar deze functie verknalt, de game ‘gemakkelijk stopgezet mag worden’. Het wachten is nu op de update…

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.