Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt functies van Word Flow naar SwiftKey-apps

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2017, 9:27 CategorieApplicaties

Microsoft heeft laten weten dat het Word Flow-toetsenbord niet naar Android zal komen, maar dat de functies ervan wel onderweg zijn. Die functies zullen namelijk worden toegevoegd aan het SwiftKey-toetsenbord, dat het bedrijf sinds enkele maanden in handen heeft.

Geen Microsoft Word Flow voor Android

Microsoft heeft bekendgemaakt dat Word Flow, een toetsenbord voor de iPhone, niet naar Android zal komen. In plaats daarvan is het bedrijf voornemens om de functies van dat populaire toetsenbord te verwerken in een ander populair toetsenbord op Android en iOS, SwiftKey. Enkele maanden geleden nam Microsoft SwiftKey over, dat daarvoor altijd zelfstandig was. Dit is wat een vertegenwoordiger van het bedrijf over de ontwikkeling te zeggen heeft.

Word Flow for iPhone is an experimental keyboard app from Microsoft Garage. Ultimately, we plan to integrate Word Flow’s most popular features and technologies into SwiftKey, Microsoft’s recommended keyboard for Android and iOS.

Eerder bracht de softwaregigant al een update uit voor Word Flow, waarmee het zoeken naar gifjes mogelijk werd. Ook het doorzoeken van contacten en het web werd daardoor mogelijk. De feature waar het toetsenbord echter om bekendstaat, is de mogelijkheid om het toetsenbord naar één kant af te buigen waardoor typen met één hand heel gemakkelijk moet zijn.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.