Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft lanceert Windows 10 Creators Update op 11 april

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2017, 15:16 CategorieWindows

Microsoft heeft woensdag bekendgemaakt dat de Windows 10 Creators Update op 11 april van dit jaar gelanceerd zal worden. Wanneer de update voor het Windows-besturingssysteem straks te downloaden is, zul je hem gratis kunnen binnenhalen.

Windows 10 Creators Update verschijnt 11 april

Microsoft heeft laten weten dat de Windows 10 Creators Update vanaf 11 april wordt uitgerold naar Windows-apparaten. De uitrol zal in fases plaatsvinden, dus het kan nog een paar dagen duren voordat je zelf de update ontvangt. De update neemt niet alles mee wat Microsoft eerder beloofde. Zo zal er geen speciale tab voor je contactpersonen komen en zal Windows Mixed Reality ook niet meteen beschikbaar zijn. Gelukkig komen er nog een groot aantal andere nieuwe features naar het besturingssysteem toe, zoals een gamemodus.

Toegegeven: die gamemodus is meer geschikt voor pc’s dan voor tablets, maar kan ook je tablet net die extra boost geven in desktopmodus. Daarnaast wordt Beam geïntroduceerd voor de Xbox-app op Windows, waardoor gamers hun game-avonturen kunnen uitzenden op het internet. Verder zal Paint 3D worden toegevoegd en ondersteunt de film- en tv-app 360-graden-video’s, komt er een e-booksectie in de Windows Store, zal er een filter voor blauw licht worden toegevoegd en kunnen we rekenen op nog veel meer toevoegingen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.