Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Book komt 20 april naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2017, 9:08 CategorieWindows

Microsoft heeft woensdag bekendgemaakt dat de Microsoft Surface Book vanaf 20 april verkrijgbaar is in Nederland. Het goedkoopste model van dit apparaat wordt aangeboden voor 1.649 euro, terwijl het duurste model over de 3.000 euro gaat.

Microsoft Surface Book komt naar Nederland

Microsoft heeft woensdag aangekondigd dat de Microsoft Surface Book vanaf 20 april verkrijgbaar zal zijn in Nederland. De modellen die in Nederland beschikbaar worden, zijn de Surface Book i5 met Integrated Graphics, de Surface Book i5 met dGPU en de Surface Book met Performance Base. Daarvan is de Surface Book met Performance Base de krachtigste uitvoering. Deze heeft onder andere graphics-processing-capaciteiten die twee keer zo sterk zijn als die van de andere uitvoeringen. Bovendien gaat de batterij tot zestien uur mee.

Wanneer de Microsoft Surface Book verkrijgbaar is, dan kunnen consumenten kiezen uit een aantal versies.

Model Prijs
Surface Book i5/8 GB/128 GB 1.649,00 euro
Surface Book i5/8 GB/256 GB 2.069,00 euro
Surface Book i7/8 GB/256 GB 2.599,00 euro
Surface Book i7/16 GB/512 GB 3.019,00 euro
Surface Book i7/16 GB/1 TB 3.649,00 euro

Het goedkoopste model beschikt over een i5-processor, 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte, terwijl het duurste model gebruikers een i7-processor, 16 GB aan werkgeheugen en 1 TB aan interne opslagruimte aanbiedt. Daar tussenin zitten nog een aantal andere varianten. Alle specs en prijzen tref je hierboven aan in een handig overzicht.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.