Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe persafbeelding verschenen van de Samsung Galaxy S8

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2017, 10:20 CategorieAndroid

Er is een nieuwe persafbeelding verschenen van de Samsung Galaxy S8, die ons het beste (stilstaande) beeld van de smartphone geeft. Samsung heeft eerder laten weten dat het toestel op 29 maart wordt aangekondigd tijdens een evenement in New York City.

Dit is de Samsung Galaxy S8

Vandaag is er een persafbeelding verschenen waarop we de Samsung Galaxy S8 te zien krijgen. Het is het meest heldere beeld tot op heden van de grote smartphone. De afbeelding is geplaatst door techjournalist Evan Blass, die het beeld op Twitter gezet heeft. Het kan goed zijn dat Samsung deze render wil gebruiken ten tijde van de aankondiging, aangezien op de smartphone de specifieke datum van woensdag 29 maart wordt gepresenteerd. Dat is de datum waarop het Zuid-Koreaanse bedrijf de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zal gaan presenteren.

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zullen weinig van elkaar verschillen. Alleen de schermgrootte zal afwijken: het kleine model krijgt een scherm van 5,8-inch, terwijl het grote model eentje van 6,2-inch zou krijgen. Op de achterkant zou een camera van twaalf megapixel moeten zitten, terwijl de frontcamera zou moeten beschikken over acht megapixel. De phablet zou water- en stofbestendig zijn, beschikken over een irisscanner en zijn beveiligd met Samsung Knox. Er is 64 GB interne opslagruimte aanwezig, evenals 4 GB werkgeheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.