Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nog meer foto’s van de Samsung Galaxy S8 online verschenen

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2017, 8:35 CategorieAndroid

Er zijn nog meer foto’s van de Samsung Galaxy S8 online verschenen. Ditmaal kunnen we het toestel van meerdere kanten bekijken. Eerder deze week dook er al een persafbeelding op van het toestel, waarop het design van de smartphone goed te zien is.

Meer foto’s van Samsung Galaxy S8

De technologiewebsite BGR heeft foto’s online geplaatst van de Samsung Galaxy S8. De laatste tijd krijgen we steeds meer beeldmateriaal van het toestel te zien, waardoor we inmiddels bijna met zekerheid kunnen stellen dat het toestel eruit komt te zien zoals op de gelekte persafbeelding van gisteren. Op de nieuwe lading foto’s is de S8 van allerlei kanten te bekijken. Ook staat het toestel aan, waardoor we een indruk krijgen van hoe het scherm eruit komt te zien wanneer we hem daadwerkelijk zelf in handen zouden hebben.

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zullen weinig van elkaar verschillen. Alleen de schermgrootte zal afwijken: het kleine model krijgt een scherm van 5,8-inch, terwijl het grote model eentje van 6,2-inch zou krijgen. Op de achterkant zou een camera van twaalf megapixel moeten zitten, terwijl de frontcamera zou moeten beschikken over acht megapixel. De phablet zou water- en stofbestendig zijn, beschikken over een irisscanner en zijn beveiligd met Samsung Knox. Er is 64 GB interne opslagruimte aanwezig, evenals 4 GB werkgeheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.