Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De Nokia 6 is mogelijk net zo stevig als de Nokia 3310’

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2017, 9:18 CategorieAndroid

De Nokia 6 is aan een serie beproevingen onderworpen. Hoe gaat het toestel om met krassen en hoe zit het met de buigzaamheid? Een inmiddels bekend YouTube-kanaal laat zien hoe stevig deze phablet is; mogelijk net zo stevig als de oude 3310.

Hoe stevig is de Nokia 6?

Niet heel lang geleden heeft Nokia bekendgemaakt dat de Nokia 6 ook naar Nederland komt (samen met een exclusievere versie van de phablet) en fans van het merk kijken er al naar uit. Het oogt immers als een simpel toestel met redelijke specs en dat voor een aantrekkelijke prijs. Maar hoe stevig is deze grote smartphone? De handsets van Nokia stonden er altijd om bekend dat ze heel wat konden hebben, dus zijn de verwachtingen hooggespannen voor de 6. YouTube-kanaal JerryRigEverything laat precies zien hoe het daarmee gesteld is.

In de video kun je zien dat de Nokia 6 aan een serie beproevingen wordt onderworpen. Het doel van dit soort tests, is te achterhalen wat een toestel wel of niet aankan. Sommige YouTubers gaan daarin erg ver en doen een beetje overdreven, maar de tests van dit kanaal zijn over het algemeen betrouwbaar en reëel. De 6 is, zoals je hierboven wellicht al hebt gezien, een stevig toestel dat het merendeel van de beproevingen doorstaat. Wanneer het toestel in Nederland wordt uitgebracht zal het een prijs vanaf 229 euro gaan krijgen.

  • Delen:
Nokia 6
Android Nougat (7.x)
Nokia 6 Arte Black
Nokia 6 Arte Black
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.