Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onaangekondigde Asus Zenbook Flip UX370 te zien bij Amerikaanse keuringsdienst

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2017, 9:35 CategorieWindows

Er is een nieuwe versie van de Asus Zenbook Flip opgedoken bij de FCC. Het gaat hier om de Asus Zenbook Flip UX370. Omdat de convertible bij de Amerikaanse keuringsdienst te zien is, liggen er al enkele specificaties op straat.

Asus Zenbook Flip UX370: dit is wat we weten

Er is een nieuwe convertible van Asus opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. De kans is groot dat het hier om de Asus Zenbook Flip UX370 gaat. In de documenten die op de site staan, staan een aantal details over het apparaat. Zo weten we dat Asus deze Zenbook een vingerafdrukscanner op de zijkant meegeeft, die tussen de aan-uitknop en de volumeknoppen zit. Ook zijn er twee usb-type-c-poorten; één van de poorten wordt gebruikt om het apparaat mee op te laden. Daarnaast is er ook een koptelefoonaansluiting gespot.

De accu beschikt over 39 Wh. Op de foto’s is te zien dat het waarschijnlijk mogelijk wordt om de ssd in het apparaat te vervangen, maar datzelfde geldt helaas niet voor het werkgeheugen. Sommige UX370-modellen zullen worden geleverd met een Asus Pen (een stylus), terwijl andere versies mogelijk beschikken over een hub, die hdmi- en meer usb-poorten met zich meebrengt. Er is verder geen informatie naar buiten gekomen over de andere specificaties. Ook weten we nog niet wanneer de Asus Zenbook Flip UX370 zal worden aangekondigd.

Eerder schreven we al een recensie over de vorige versie van de Zenbook Flip.

  • Delen:
Asus ZenBook Flip (UX360CA en UX360UA)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.