Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus introduceert een zwarte versie van de OnePlus 3T

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2017, 9:18 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft een nieuwe versie van de OnePlus 3T onthuld. Deze is volledig zwart en in samenwerking met Colette ontwikkeld. Alleen de kleur van dit toestel is anders; voor de rest zijn de specificaties helemaal hetzelfde gebleven.

OnePlus 3T in het zwart

Er doken eerder al wat geruchten op, over een nieuwe kleurenvariant van de populaire OnePlus 3T. Maar vandaag is de kogel door de kerk en kondigt de Chinese fabrikant de zwarte variant aan, in samenwerking met het Franse modemerk Colette. Geen nood, want het enige dat hier anders aan is, is de kleur van de phablet. Onder de motorkap zijn er geen veranderingen doorgevoerd, dus de specificaties zijn helemaal hetzelfde. Verder zit er nog wel het Colette-merk op de achterkant van het toestel, maar daar houden de veranderingen bij op.

Helaas is de kans klein dat je zelf deze versie van de OnePlus 3T zult kunnen aanschaffen. Het toestel is namelijk gemaakt om het twintigjarige bestaan van het modemerk te vieren. OnePlus heeft besloten om slechts 250 modellen te produceren. Deze zwarte versie zal alleen in Frankrijk te koop zijn in de winkels van Colette. Daar zal het apparaat vanaf 21 maart te koop zijn. Of OnePlus in de toekomst het zwarte model alsnog, zonder Colette-merk op de achterkant, elders zal uitbrengen, is op moment van schrijven niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.