Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaar 1Password laat zien hoe Autofill werkt met Android O

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2017, 9:26 CategorieApplicaties

De ontwikkelaar van de wachtwoordenmanager 1Password laat zien hoe de nieuwe Autofill-functie van Android O precies werkt. Met de nieuwe functie is het voor Android-gebruikers mogelijk bepaalde type informatie automatisch door het systeem te laten in- of aanvullen.

Autofill binnen Android O

De developers preview voor Android O is nu een paar dagen beschikbaar en enkele ontwikkelaars hebben inmiddels al wat kunnen stoeien met de volgende grote software-update. Zo ook AgileBits, bekend van de populaire wachtwoordenmanager 1Password. Deze ontwikkelaar heeft nu laten zien hoe de nieuwe Autofill-functie precies zal werken binnen het besturingssysteem. Met de functie is het mogelijk bepaalde informatie in of aan te laten vullen door het systeem, waardoor je zelf nog minder hoeft te onthouden. Check de onderstaande video.

Zoals je in de clip kunt zien zorgt het Autofill Framework, zoals dat heet, er automatisch voor dat 1Password wordt gecontacteerd op het moment dat het inlogscherm van Twitter wordt opgeroepen. 1Password heeft vervolgens alleen je vingerafdruk nodig om de informatie op te halen. Op het moment dat het e-mailadres van de gebruiker wordt geselecteerd, verschijnt ook automatisch het wachtwoord in beeld. Wanneer iedereen precies aan de slag kan met Android O is nog niet bekend; de update staat voor het derde kwartaal gepland.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.