Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OxygenOS 4.1 (Android 7.1.1) rolt nu uit naar de OnePlus 3 en OnePlus 3T

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 9:45 CategorieAndroid

Eigenaars van de OnePlus 3 of OnePlus 3T kunnen nu de nieuwste versie van het OxygenOS downloaden, gebaseerd op Android 7.1.1. Eerder werd deze update uitgebracht in bèta, maar nu is de stabiele versie dus al verkrijgbaar voor iedereen.

Download de nieuwste versie van het OxygenOS

OnePlus brengt met enige regelmaat updates uit voor zijn huidige vlaggenschepen, de OnePlus 3 en OnePlus 3T (die straks ook in het zwart verkrijgbaar is). Eerder deze maand bracht de fabrikant OxygenOS 4.1 in bèta uit voor de toestellen, die zijn gebaseerd op Android 7.1.1. Nu is het al de beurt aan de stabiele versie van de update, die voor iedereen te downloaden is. Dit is allemaal veranderd:

  • Update naar Android 7.1.1
  • Beveiligingsupdate toegevoegd (tot aan 1 maart 2017)
  • Uitgebreide screenshots toegevoegd
  • Bewegende objecten zijn beter te fotograferen, met minder blur-effecten
  • Betere videostabilisator
  • Verbeterde wifi-verbinding
  • Verbeterde bluetooth-verbinding
  • Algemene bugfixes en prestatieverbeteringen

Het ziet er dus naar uit dat de versie die was gelanceerd in de open bèta, behoorlijk stabiel was. Want anders lukt het de softwaremakers niet om zo snel een stabiele versie van OxygenOS 4.1 uit te brengen. Bovendien is het zo dat er nog maar weinig toestellen draaien op Android 7.1.1 (of zelfs 7.0), dus dat is een welkome toevoeging aan die korte lijst.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.