Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO zal dit jaar nog meer Pokémon gaan krijgen, aldus Niantic

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2017, 9:23 CategorieGaming

Niantic heeft bekendgemaakt dat de augmentedrealitygame Pokémon GO dit jaar nog een lading Pokémon zal gaan krijgen. Welke Pokémon er echter zullen worden toegevoegd door de ontwikkelaar, is nog niet bekendgemaakt.

Meer Pokémon voor Pokémon GO

Niantic heeft in een interview bekendgemaakt dat de augmentedrealitygame Pokémon GO dit jaar nog drie grote updates zal gaan ontvangen. Deze updates moeten in elk kwartaal van 2017 gaan verschijnen. En aangezien we net een grote update hebben ontvangen, kunnen we dus vanaf 1 april rekenen op een andere grote toevoeging aan de game. De volgende update zou, volgens Niantic-ceo John Hanke, meer Pokémon moeten gaan bevatten. Echter, meer is er nog niet duidelijk — we weten nog niet welke Pokémon we dan mogen verwachten.

Maar we hebben wel een idee: het zou kunnen gaan om de legendarische beesten die nog niet zijn toegevoegd. Het is wellicht nog te vroeg om te denken aan de Pokémon uit de games Ruby en Sapphire, juist omdat we net het gros van de beesten uit Gold en Silver hebben ontvangen. Plus: de legendarische beesten ontbreken nog, dus dat is een veilige gok. Daarnaast zou een update meer coöperatieve gameplay kunnen introduceren en gameplay in groepsverband. Hanke heeft verder dan dit geen informatie vrijgegeven over de updates voor Pokémon GO.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.