Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dit zijn de prijzen van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 8:55 CategorieAndroid

Er is tot op heden al een hoop gelekt over de Samsung Galaxy S8, zoals uiterlijk en specs, maar nu schijnt ook de prijs gelekt te zijn. Eerder werd er al een prijs van rond de duizend euro genoemd, maar deze nieuwe prijzen liggen daar iets onder.

Prijzen Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus – gerucht

We moeten er nog even op wachten: de aankondiging van de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus. Die presentatie vindt op 29 maart plaats en op die dag komen we alles over de toestellen te weten (dat nog niet gelekt is!). Eerder kwam al naar buiten dat consumenten straks bereid moeten zijn om een flink bedrag voor één van de twee phablets neer te leggen, maar vandaag komen er wel hele specifieke prijzen naar buiten. Het eerdergenoemde bedrag van duizend dollar wordt niet gehaald, maar dat betekent niet dat de prijzen niet hoog zijn.

De Samsung Galaxy S8, met zijn 5,8″-scherm, zou straks over de toonbank moeten gaan voor 799 euro per toestel. De Galaxy S8 Plus zou iets duurder moeten worden met een prijs van 899 euro. Uiteraard heeft Samsung deze prijzen niet bevestigd en we verwachten dat het bedrijf dat ook pas zal doen op 29 maart, tijdens de aankondiging in New York. Tot die tijd moeten we het met deze info doen. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy S7 kostte 699 euro en de Galaxy S7 Edge kostte 799 euro per stuk ten tijde van de release in Nederland.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.