Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De release van de Samsung Galaxy S8 is een week verschoven’

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2017, 20:40 CategorieAndroid

Techjournalist Evan Blass, die we beter kennen als @evleaks, heeft laten weten dat de Samsung Galaxy S8 een week later kan verschijnen. Voorheen werd de release van het toestel op 21 april gezet, maar volgens de techjournalist wordt het dus 28 april.

Samsung Galaxy S8: een week later – gerucht

Dit weekend kwam in het nieuws dat de Samsung Galaxy S8 nog wel eens op 21 april 2017 in de winkels zou kunnen liggen. Maar techjournalist en bekend internetlekker Evan Blass heeft inmiddels van zich laten horen en denkt nu te weten dat de release van het toestel, samen met de Samsung Galaxy S8 Plus, een week later zal plaatsvinden, op 28 april. Wat de reden van dit mogelijke uitstel is (als we dat al zo kunnen noemen), is helaas niet bekend. Mogelijk wil Samsung ervoor zorgen dat de kwaliteit echt gewaarborgd blijft.

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zullen weinig van elkaar verschillen. Alleen de schermgrootte zal afwijken: het kleine model krijgt een scherm van 5,8-inch, terwijl het grote model een scherm van 6,2-inch zou krijgen. Op de achterkant zou een camera van twaalf megapixel moeten zitten, terwijl de frontcamera zou moeten beschikken over acht megapixel. De phablet zou water- en stofbestendig zijn, beschikken over een irisscanner en zijn beveiligd met Samsung Knox. Er is 64 GB interne opslagruimte aanwezig, evenals 4 GB werkgeheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.