Releasedatum Super Mario Run voor Android eindelijk bekend

18 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
super-mario-run

Nintendo heeft bekendgemaakt dat Super Mario Run vanaf 23 maart ook op Android-apparaten beschikbaar komt.

Super Mario Run is op iOS-apparaten al langere tijd te spelen, maar Android-gebruikers moesten langer geduld hebben. Inmiddels heeft Nintendo echter bekendgemaakt wanneer de Android-versie van Super Mario Run beschikbaar komt. Vanaf 23 maart kan iedereen met een Android-apparaat aan de slag met de game.

Super Mario Run naar Android

De Amerikaanse divisie van Nintendo heeft door middel van een tweet naar buiten gebracht dat de Android-versie van Super Mario Run op 23 maart te downloaden zal zijn in de Play Store. Dat is echter nog niet alles. We kunnen ook een aantal nieuwe karakters verwachten waarmee we in het spel aan de slag kunnen, waarin je Mario door de nodige levels moet loodsen.

Om er als eerste bij te kunnen zijn zodra Super Mario Run eindelijk beschikbaar komt voor Android, is het mogelijk om je in Google Play alvast aan te melden. Je kunt dan direct met het spel aan de slag zodra deze uitkomt. Net als bij de iOS-uitvoering is de app niet volledig gratis. De eerste drie levels kun je weliswaar gratis spelen, maar daarna zul je 9,99 euro moeten betalen om met de hele game aan de slag te kunnen.

Reacties (0)