Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 Plus te zien op foto, naast reguliere Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 10:23 CategorieAndroid

Er is een foto verschenen waarop we mogelijk zowel de Samsung Galaxy S8 Plus en de Samsung Galaxy S8 samen, naast elkaar, te zien krijgen. In vergelijking met de S8 Plus, lijkt die reguliere S8-versie klein te zijn — terwijl dat in beide gevallen niet zo is.

Samsung Galaxy S8 Plus naast Samsung Galaxy S8

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk zowel de Samsung Galaxy S8 Plus als de Samsung Galaxy S8 te zien krijgen. De toestellen liggen naast elkaar, waardoor het goed te zien is wat het verschil in grootte is. Omdat de foto niet afkomstig is van Samsung zelf, moeten we de foto nog met een korreltje zout nemen. Maar inmiddels zijn er al zo veel foto’s en video’s online verschenen, dat we met enige zekerheid kunnen zeggen dat we hier met de echte toestellen te maken hebben. Op 29 maart worden beide phablets aangekondigd door Samsung.

Hierboven kun je de foto bekijken. Aan de rechterkant treffen we de Samsung Galaxy S8 Plus aan en aan de linkerkant zien we zijn kleinere broertje. Alhoewel, van ‘klein’ kunnen we momenteel niet meer spreken. Over de toptoestellen wordt namelijk gezegd dat het reguliere model een scherm van 5,8-inch krijgt, terwijl het Plus-model daar nog eens 0,4-inch bij op zal tellen en een scherm van 6,2-inch zal gaan krijgen. De specificaties onder de motorkap zouden gelijk moeten zijn. Het enige verschil zit hem dit jaar dus in de grootte van het scherm.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.