Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Scherm van iPhone 8 zal niet zo ver afbuigen als die van Galaxy S7 Edge’

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2017, 16:51 CategorieiPhone

Volgens nieuwe geruchten over de iPhone 8 zal het scherm van de smartphone waarschijnlijk niet zo heel ver gaan afbuigen. Geruchtenmakers melden dat het scherm niet zo ver zal gaan doorlopen als op de Samsung Galaxy S7 Edge het geval is.

Scherm iPhone 8 minder afgebogen dan Galaxy S7 Edge – gerucht

Deze herfst moet er, volgens geruchten, een iPhone gaan verschijnen met een groot scherm van afgebogen randen. Hoe ver die randen gaan afbuigen hangt nog in de lucht, maar volgens de Nikkei Asian Review zullen die randen niet zo ver doorbuigen als bij de Samsung Galaxy S7 Edge het geval is. Daarnaast zullen de randen alleen aanwezig zijn voor het aanzicht en zullen ze geen extra features gaan aanbieden. Het moet de iPhone 8 dus vooral mooier gaan maken en waarschijnlijk meer op de concurrentie gaan laten lijken.

De Japanse krant Nikkei voegt eraan toe dat Samsung de enige leverancier zal worden van deze schermen. Iets wat we al eerder, ook vandaag, gehoord hebben. Maar er kan nog een hoop veranderen, omdat Apple nog niet besloten zou hebben hoe de iPhone 8 eruit zal komen te zien. Het kan dus allemaal nog veranderen. Mocht de nieuwe iPhone in elk geval een scherm met gebogen randen krijgen, dan hoeven we geen gimmicks of andere functionaliteiten te verwachten. Het scherm van de iPhone zou 5,8″-groot gaan worden.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.