Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shazam verdwijnt uit de Windows Store en wordt niet meer ondersteund

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2017, 9:26 CategorieApplicaties

De makers van de applicatie Shazam, waarmee je kunt achterhalen welk nummer wordt afgespeeld, trekken de stekker uit hun eigen app. Helaas hebben de ontwikkelaars geen reden gegeven voor het niet meer ondersteunen van hun eigen product.

Shazam op Windows 10

Windows 10 heeft nog steeds een app-probleem. Het platform kan wel steeds meer apps aanbieden, maar het aanbod verbleekt bij alle apps die zijn te vinden op Android of iOS. Vanaf nu moet het besturingssysteem het met nog een app minder doen, namelijk die van Shazam. Met die applicatie is het mogelijk naar muziek te luisteren en tegelijkertijd te achterhalen welk nummer het is. Handig voor wanneer je dat ene nummer constant hoort tijdens die reclame en nu toch echt eens wilt weten waar je nu precies naar luistert, bijvoorbeeld.

Maar op Windows 10 is dat voor nieuwe gebruikers dus niet meer mogelijk. Mocht je de applicatie al op je Windows-apparaat hebben staan, dan kun je Shazam nog altijd gebruiken zoals je dat gewend bent. Maar er volgen geen updates meer. Ook zal de app niet meer in de Windows Store staan, waardoor geïnteresseerden hem dus niet meer kunnen downloaden. Het is helaas niet bekend waarom de makers de stekker uit de app hebben getrokken. Mocht je hem nog willen downloaden, doe dat dan snel. Dan kan via de link hieronder.

  • Shazam
  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.