Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties van de Xiaomi Mi 6 Plus gelekt: dit is wat we weten

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2017, 14:30 CategorieAndroid

De eerste details van de onaangekondigde Xiaomi Mi 6 Plus zijn gelekt. Het toestel wordt geleverd met een skin bovenop Android 7.0 Nougat. Deze skin is de MIUI 8-interface. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 835.

Dit is de Xiaomi Mi 6 Plus

Maandag zijn de eerste details van de Xiaomi Mi 6 Plus (en zijn kleinere variant) gelekt. De Mi 6 Plus wordt een phablet met een scherm van 5,7-inch. De schermresolutie bedraagt 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 835-chip, samen met 6 GB aan werkgeheugen. Ook is er een accu van 4500 mAh aanwezig. Qua opslaggeheugen hebben consumenten straks de keuze uit 64 of 128 GB. De software is het nieuwe MIUI 8, een Android-skin die het bedrijf zelf maakt. Deze skin is gebaseerd op Android 7.0 Nougat.

Op de achterkant zit een dubbele camera. Eén van die twee camera’s zou beschikken over twaalf megapixel, over die andere is nog niets bekend. De frontcamera biedt acht megapixel aan. Verder is er ruimte voor twee sim-kaarten. Xiaomi heeft deze informatie niet zelf naar buiten gebracht, dus nemen we de info nog met een korrel zout. Over de kleuren en de afmetingen van de Xiaomi Mi 6 Plus is op moment van schrijven nog niets bekend. Ook weten we niet wanneer het toestel zal worden aangekondigd en wat de prijs zal zijn.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.