Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speluitgever Capcom wil meer oudere games naar mobile brengen

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2017, 9:36 CategorieAndroid

De Japanse speluitgever Capcom heeft laten weten dat het bedrijf meer oudere titels wil uitbrengen voor mobiele apparaten. Het gaat om de games Ghosts N Goblins, Ghouls N Ghosts, 1942 en Wolf of the Battlefield: Commando.

Meer van Capcom op mobiele apparaten

Capcom, een populaire Japanse uitgever van videogames, heeft bekendgemaakt meer oudere titels naar mobiele apparaten te willen brengen. Het gaat hier om spellen die voor spelcomputers zijn uitgebracht en al flink wat jaren oud zijn, namelijk Ghosts N Goblins, Ghouls N Ghosts, 1942 en Wolf of the Battlefield: Commando. De eerste twee games vallen in dezelfde serie en zijn platformers met een horror-fantasy-setting. De games staan bekend om hun moeilijkheidsgraad, zoals wel meer games uit de jaren tachtig die voor de NES zijn verschenen.

1942 is een game uit 1984 en een typische topdown-shooter. Het cameraperspectief zweeft boven het vliegtuig dat de speler bestuurt. Je kruipt in de huid van de Geallieerden en neemt het op tegen hordes aan Japanse vijanden in de lucht. Ook kun je de vliegtuigen, uit de Tweede Wereldoorlog, van upgrades voorzien. De laatste titel is ook een shooter, waar één soldaat het opneemt tegen golven aan vijanden met een machinegeweer en handgranaten. Het is helaas nog niet bekend wanneer de games verschijnen en wat ze per stuk zullen gaan kosten.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.