Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Elder Scrolls: Legends nu ook verkrijgbaar op iPad

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2017, 8:25 CategorieGaming

Speluitgever Bethesda heeft laten weten dat de game The Elder Scrolls: Legends nu verkrijgbaar is voor de iPad van Apple. Het kaartenspel is gratis te downloaden, maar bevat wel een groot aantal digitale aankopen. Maar dat is niet vreemd voor een digitaal kaartspel.

Download nu The Elder Scrolls: Legends

Bethesda, speluitgever van series als Elder Scrolls en Fallout, heeft laten weten dat de game The Elder Scrolls: Legends vanaf nu te downloaden is voor iPad. De game vereist minstens iOS 10 en is compatibel vanaf de iPad 4. Was je al de pc-versie aan het spelen, dan zul je zien dat je vooruitgang gekoppeld is met je Bethesda.net-account waardoor je de game op de iPad verder kan oppikken en vice versa. De game verscheen officieel voor pc op 9 maart en maakt volgende maand zijn opwachting op Android-tablets en later op smartphones.

The Elder Scrolls: Legends is de eerste gratis free-to-play strategy card game gebaseerd op de prijswinnende Elder Scrolls-serie en herbergt een strategische two lane-gameplay, een epische singleplayer-campagne en meerdere multiplayermodi tegen de computer of levende, online tegenstanders. Zowel card game-spelers als Elder Scrolls-fans zullen toegankelijke gameplay voor beginners terugvinden, alsook strategische diepgang voor experts om te ervaren. Het kaartspel is momenteel beschikbaar op pc en iPad en is helemaal gratis uit te proberen.

  • The Elder Scrolls: Legends
  • Delen:
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.