Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitch kondigt communitytab Pulse aan voor zijn mobiele applicaties

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2017, 9:31 CategorieApplicaties

De videostreamingwebsite Twitch heeft officieel Pulse aangekondigd, een communitytab die nu wordt uitgerold naar de mobiele applicaties. Met de functie is het voor streamers mogelijk om in contact te blijven met hun volgers en andersom.

Pulse nu beschikbaar voor Twitch

Op Twitch was het tot op heden moeilijk om goed in contact te blijven met je favoriete streamer en moest je maar net weten wanneer een persoon online zou gaan (bijvoorbeeld wanneer er geen vast schema is). De videostreamingdienst heeft dit probleem inmiddels opgelost en kondigt Pulse aan, een soort communitytab voor het netwerk. Pulse is een soort Twitter-netwerk waarin volgers posts kunnen volgen van hun favoriete streamers en videomakers. Zo moet het contact onderling versterkt kunnen worden, aldus het bedrijf.

Hiermee verandert Twitch in feite in een nieuw sociaal netwerk waarin je je contacten kunt onderhouden. En dat is hard nodig ook, aangezien het platform inmiddels duizenden – zo niet meer – populaire streamers heeft, die er allemaal profijt van hebben wanneer iedereen weet wat ze aan het doen zijn en wanneer ze online komen. Ook is het niet altijd zeker dat streamers hun volgers bereiken op andere sociale media, waardoor er dus twee problemen in één keer worden opgelost. De update wordt nu uitgerold naar de apps van de dienst.

  • Twitch
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.