Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Plex op Android verhelpt een hoop problemen

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2017, 8:45 CategorieApplicaties

Plex, een dienst waarmee je bijvoorbeeld media vanaf een NAS kunt streamen, heeft een grote update ontvangen op Android. De update voegt een aantal functies toe, maar moet ook vooral een aantal problemen verhelpen.

Download de update voor Plex

Plex is een populaire app waarmee je je media op je pc kunt beheren. Ook kun je bijvoorbeeld media op een NAS (network attached storage, een soort gedeelde harde schijf in je lokale netwerk) zetten en die op andere apparaten afspelen. Er is ook een applicatie voor Android beschikbaar, waardoor het mogelijk is content op een stabiele manier te streamen. Echter, in de afgelopen tijd waren er wat kleine problemen opgedoken met de applicatie en met een nieuwe update probeert het team achter de applicatie die problemen op te lossen.

Daarnaast krijgen gebruikers ook toegang tot een aantal nieuwe functies. Zo kan muziek nu in de originele kwaliteit worden afgespeeld. Ook kunnen gebruikers de ontdekkingsfunctie van AirPlay uitschakelen, mocht dat gewenst zijn. Daarnaast krijgen de mensen die Android 7.1 al hebben toegang tot applicatiesnelkoppelingen, waardoor je bij enkele functies kunt komen zonder de app te hoeven openen. Ook moet het nu zo zijn dat de app niet meer op een willekeurige moment crasht en zichzelf afsluit. De update wordt nu in fases uitgerold.

  • Plex voor Android
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.