Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beide versies van de Shield Tablet ontvangen een software-update

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 9:20 CategorieAndroid

Fabrikant Nvidia heeft laten weten dat beide versies van de Nvidia Shield Tablet vanaf vandaag een software-update kunnen verwachten. De update brengt het besturingssysteem helaas nog niet naar Android 7.1 toe.

Download de update voor de Shield Tablet

Nvidia is natuurlijk een populaire fabrikant van grafische kaarten voor pc en laptops, maar het bedrijf heeft ook een goede naam voor eigenaars van hun Android-tablets. De fabrikant brengt namelijk nog steeds geregeld updates uit voor hun Shield Tablets. Het eerste model van die Shield Tablet werd in 2014 uitgebracht en draaide destijds op Android 4.4 KitKat, maar nu draait diezelfde tablet, inmiddels ruim drie jaar oud, op Android 7.0 Nougat. Dit doen weinig andere Android-fabrikanten op Nvidia na, en dat is bewonderenswaardig.

Maar daar houdt het niet bij op, want ook dit jaar kunnen eigenaars van de Shield Tablet, de gewone of de K1-versie, verse updates verwachten voor hun besturingssysteem. Vandaag heeft Nvidia een kleine software-update uitgebracht, die het versienummer van het systeem naar 5.1 brengt. Zoals je kunt zien gaat het om een kleine update met bugfixes en prestatieverbeteringen en wordt Android 7.1 helaas nog niet vrijgegeven. Houd de komende dagen je Shield dus goed in de gaten, want de update kan nu elk moment binnenkomen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.