Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Mobile Creators Update verschijnt vanaf eind april

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2017, 9:08 CategorieWindows

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Windows 10 Mobile Creators Update vanaf 25 april beschikbaar zal zijn voor Windows 10 Mobile-apparaten. Het kan zijn dat niet alle toestellen de update ontvangen of dat je na die datum nog even moet wachten.

Windows 10 Mobile Creators Update: de releasedatum

Eerder deze week maakte Microsoft bekend wanneer Windows 10-gebruikers de Creators Update kunnen downloaden. Dat kan vanaf 11 april. Nu is ook naar buiten gebracht wanneer de Windows 10 Mobile Creators Update zal verschijnen: dat gebeurt vanaf 25 april. Dan kunnen mensen met een kleine tablet, phablet of smartphone met Windows 10 Mobile de nieuwste update dus verwachten. Maar of en wanneer je de update krijgt, is afhankelijk van een groot aantal factoren. Het kan zijn dat je de update helemaal niet zal ontvangen.

Microsoft laat weten dat de Windows 10 Mobile Creators Update in fases zal worden uitgerold. De beschikbaarheid van de update is afhankelijk van de fabrikant, het model van het toestel, land of regio, provider, specifieke software, hardware-eisen en andere factoren, zoals feedback geleverd door klanten. Het ziet er dus naar uit dat er een tijd van onzekerheid aanbreekt voor gebruikers van Windows 10 Mobile. Heb je echter een recent uitgebracht toestel, dan is de kans groot dat je de update kunt downloaden. Voor de rest is nu niets zeker.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.