Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De zevende bèta van iOS 10.3 is nu te downloaden voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 8:45 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat publieke bèta-testers van iOS 10.3 de software-update elk moment kunnen verwachten voor hun iPhone of iPad. Eerder deze week verscheen de zesde update al, dus de stabiele versie lijkt dichterbij dan ooit.

Download bèta 7 van iOS 10.3

Apple heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de zevende publieke bèta van iOS 10.3 binnen te halen. Deze update staat in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen en voegt dus geen nieuwe onderdelen toe. Eerder introduceerde Apple al de optie om je AirPods, de draadloze oordoppen van het bedrijf, terug te vinden met een feature die in het besturingssysteem zit gebakken. Deze functie werkt alleen wanneer je dicht bij de oordoppen bent, aangezien dat zoeken via bluetooth gebeurt. Dan moet je nu eenmaal dicht in de buurt staan.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3 officieel gelanceerd voor iedereen, maar wanneer is nog niet bekend. Maar nu er twee bèta’s in één week verschijnen, lijkt de update dichterbij dan ooit. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.