Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo kan de iPhone 8 er met dunne randen uit gaan zien (concept)

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 10:01 CategorieiPhone

Er zijn conceptafbeeldingen verschenen van een iPhone 8 met dunne randen: zo kan de aankomende smartphone eruit komen te zien. Naast dunne randen, zou de nieuwe iPhone ook een functieomgeving gaan krijgen, vergelijkbaar met de nieuwe balk op de MacBooks.

Concept van de iPhone 8

Designer AlHasan Husni heeft enkele conceptafbeeldingen gemaakt van de iPhone 8. Over het toestel wordt gezegd dat het wordt voorzien van dunne randen en een functieomgeving. Die omgeving zou moeten gaan lijken op de nieuwe balk op de MacBooks van vorig jaar. Op de afbeeldingen is te zien hoe dat er allemaal uit kan komen te zien. In dit concept buigt het scherm aan beide kanten (aan de zijkanten) af naar achteren, zoals Samsung ook al enkele jaren doet met zijn toptoestellen. Ook de randen aan de boven- en onderkant zijn flink kleiner.

De rand aan de onderkant zou overigens de functieomgeving moeten voorstellen. Zo is op de afbeelding hierboven goed te zien dat er een virtuele thuisknop aanwezig is, die elders op de afbeelding minder aanwezig is. Wat de omgeving verder te bieden heeft, is op moment van schrijven onzeker. Ook zou Apple een nieuw donker thema willen introduceren met de lancering van iOS 11, die samen met de nieuwe iPhone zou worden uitgebracht. Dat donkere thema is ook op de conceptafbeeldingen hieronder te zien.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.