Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Zo ziet de interface eruit van de Samsung Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2017, 9:12 CategorieAndroid

Er zijn wederom afbeeldingen gelekt van de Samsung Galaxy S8. Ditmaal krijgen we de interface van het aankomende toestel te zien. Ook lijkt het erop dat de S8 straks in zes kleuren wordt aangeboden, aangezien er zes verschillenden frontjes zijn gelekt.

Samsung Galaxy S8: meer afbeeldingen gelekt

De Samsung Galaxy S8 wordt binnenkort aangekondigd. Maar tot die tijd krijgen we ongetwijfeld nog meer te zien van het toestel dan nu al gelekt is. Vandaag zijn er wederom afbeeldingen gelekt met daarop de interface van het apparaat. Op die afbeeldingen is te zien hoe de navigatieknoppen op de S8 eruit zullen zien. Ook zien we hoe de app-icoontjes gepresenteerd worden en krijgen we een idee van de hoge resolutie van het scherm. De iconen van de Samsung-apps zijn opnieuw vormgegeven — die van Google kennen we inmiddels al.

Ook zijn er frontjes gelekt. De frontjes laten mogelijk de zes kleuren zien waarin de Samsung Galaxy S8 geleverd wordt. Gisteren dacht een analist nog te weten dat de S8 in zeven kleuren zou verschijnen (goud, zilver, zwart, matzwart, blauw, roze en orchidee), maar op de onderstaande foto zien we er toch echt maar zes. Het ziet er naar uit dat de matzwarte versie gesneuveld is, maar het kan natuurlijk ook zijn dat matzwart gewoon zwart is (of andersom). Ook is er nog een foto verschenen met daarop de gouden Galaxy S8.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.