‘Zo ziet de interface eruit van de Samsung Galaxy S8’

14 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-promo

Er zijn wederom afbeeldingen gelekt van de Samsung Galaxy S8. Ditmaal krijgen we de interface van het aankomende toestel te zien. Ook lijkt het erop dat de S8 straks in zes kleuren wordt aangeboden, aangezien er zes verschillenden frontjes zijn gelekt.

Samsung Galaxy S8: meer afbeeldingen gelekt

De Samsung Galaxy S8 wordt binnenkort aangekondigd. Maar tot die tijd krijgen we ongetwijfeld nog meer te zien van het toestel dan nu al gelekt is. Vandaag zijn er wederom afbeeldingen gelekt met daarop de interface van het apparaat. Op die afbeeldingen is te zien hoe de navigatieknoppen op de S8 eruit zullen zien. Ook zien we hoe de app-icoontjes gepresenteerd worden en krijgen we een idee van de hoge resolutie van het scherm. De iconen van de Samsung-apps zijn opnieuw vormgegeven — die van Google kennen we inmiddels al.

Ook zijn er frontjes gelekt. De frontjes laten mogelijk de zes kleuren zien waarin de Samsung Galaxy S8 geleverd wordt. Gisteren dacht een analist nog te weten dat de S8 in zeven kleuren zou verschijnen (goud, zilver, zwart, matzwart, blauw, roze en orchidee), maar op de onderstaande foto zien we er toch echt maar zes. Het ziet er naar uit dat de matzwarte versie gesneuveld is, maar het kan natuurlijk ook zijn dat matzwart gewoon zwart is (of andersom). Ook is er nog een foto verschenen met daarop de gouden Galaxy S8.

Reacties (0)