Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 7.0 wordt binnenkort uitgerold naar de Samsung Galaxy Tab A (2016)

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2017, 9:52 CategorieAndroid

Samsung is binnenkort van plan om Android 7.0 Nougat uit te brengen voor de Samsung Galaxy Tab A, de versie die in 2016 uitkwam. Wanneer precies is nog niet bekend, maar de verwachting is dat het tussen nu en juni zal gaan gebeuren.

Nougat voor Galaxy Tab A (2016)

Vorig jaar bracht Samsung twee nieuwe tablets binnen de serie Galaxy Tab A uit. Het gaat om een versie van een scherm van 10,1-inch en een versie met een display van 7.0-inch. In onze recensie staat beschreven hoe goed de tablets bevallen (behoorlijk goed, als je de prijs in het achterhoofd houdt). De tablets zijn fijn en simpel en worden waarschijnlijk binnenkort van een nieuwe impuls voorzien. Samsung prepareert namelijk de Android 7.0 Nougat-update voor de Galaxy Tab A 10.1. De kleinere versie lijkt de update niet te gaan ontvangen.

Voor Europa zegt het niet zoveel, maar de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, heeft de Android 7.0-update goedgekeurd voor het apparaat. Dat betekent in elk geval dat die update klaar is om uitgebracht te worden. Het enige wat we nu nog hoeven te doen, is te wachten totdat Samsung zelf de software-update aankondigt of totdat je op een dag, binnen nu en eind juni, wordt verrast met een speciale notificatie waarin de update vermeld staat. Eerder deze maand bracht Samsung Nougat al naar de Samsung Galaxy Tab S2-lijn.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.