Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Apex Launcher keert terug in mei met een opnieuw ontworpen interface

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2017, 10:03 CategorieApplicaties

De makers van de Apex Launcher, een populaire Android-launcher, hebben laten weten binnenkort een grote update uit te brengen. De update zal volgende maand moeten verschijnen en een nieuwe interface gaan introduceren.

Nieuwe versie Apex Launcher op komst

Er komt binnenkort een nieuwe versie van de Apex Launcher aan. Van deze launcher hebben we al maanden niets gehoord — de laatste update verscheen in juni van 2015 en dat is inmiddels bijna twee jaar geleden. Maar binnenkort komt daar dus verandering in, laat het ontwikkelteam via Medium weten. De nieuwe versie zal worden gebaseerd op Android 7.0 Nougat en dat betekent dat we een hoop nieuwe elementen mogen verwachten. Daarnaast zal er een compleet nieuwe user interface worden geïntroduceerd.

Helaas zijn er op moment van schrijven geen details beschikbaar. Het enige dat we weten is dat de app functies van Nougat zal krijgen en dat de update in mei van dit jaar moet verschijnen. Op Medium laat het nieuwe team het volgende weten:

Things have been silent at Apex Launcher for a while, but that’s about to change. Apex Launcher is back in full force, supported by a brand new development and support team. We’re working on making Apex even more feature rich and fast on Android 7 Nougat and beyond.

Apex Launcher will release an update in May, to bring our current version up to date. More features are in the works now and will be released in the future updates after May.

Het is dus nog even afwachten wat we voorgeschoteld krijgen. Binnen nu en vier of vijf weken verwachten we meer nieuws.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.