Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert de vierde open bèta voor iOS 10.3.2

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2017, 10:27 CategorieiPad

Mocht je meedoen met de publieke bèta van iOS 10.3.2, dan is het goed om te weten dat er nu een nieuwe versie beschikbaar is. Doe je nog niet mee? Dan kun je je nog altijd aanmelden voor het testen van de nieuwste software-updates.

iOS 10.3.2 bèta 4 nu te downloaden

Apple heeft maandagdagavond Nederlandse tijd de vierde publieke bèta uitgebracht van de nieuwste versie van het iOS. Het gaat hier om iOS 10.3.2, die geen grote veranderingen met zich meebrengt. Dat kun je onder andere zien aan het versienummer. Er is geen changelog naar buiten gebracht, dus moeten we er vanuit gaan dat deze update alleen enkele prestatieverbeteringen en bugfixes met zich meebrengt. Eerder bracht het techbedrijf al iOS 10.3.1 uit voor iPhone en iPad: die kun je hier downloaden voor je smartphone en tablet.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Dergelijke software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3.2 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden. Mogelijk is 3.2 de laatste versie voordat Apple iOS 11 lanceert. Vorig jaar was de 3.2-versie namelijk de laatste versie voordat iOS 10 werd gelanceerd. iOS 11 wordt mogelijk in juni van dit jaar aangekondigd.

Onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden:

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.