Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Music krijgt op Android een grote update en een nieuw design

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2017, 9:55 CategorieApplicaties

Apple heeft een update uitgebracht voor de Apple Music-app op Android, die qua design nu lijkt op de versie die voor iOS 10 beschikbaar is. Daarnaast krijgen Android-gebruikers toegang tot nieuwe functies, die al waren geïntroduceerd in de iOS-versie.

Download de update voor Apple Music op Android

Apple Music op Android heeft woensdag een grote update ontvangen. De update brengt een nieuw design met zich mee, dat eerder werd gepresenteerd voor iOS 10. De app-versie springt van 1.2.1 naar 2.0 en dat is te zien ook. Het design lijkt één op één te zijn overgenomen en presenteert nu grote koppen en een meer simpele vormgeving. Er zijn nu vier categorieën waar gebruikers uit kunnen kiezen. De afspeellijsten tref je voortaan aan onder de bibliotheek, terwijl nieuwe muziek te vinden is onder het kopje voor het browsen.

Ook zou het nu voor gebruikers gemakkelijker moeten zijn om hun offline muziek te vinden. Verder kunnen er ook lyrics gelezen worden, zodat je direct kunt meezingen met je favoriete artiesten vanuit de app. Maar er is nog wel een hamburgermenu voor de navigatie, terwijl Google onlangs de richtlijnen voor applicaties heeft aangepast en de navigatiebalk aan de onderkant heeft geïntroduceerd. De update wordt nu uitgerold naar iedereen die Apple Music op zijn Android-apparaat heeft staan. De nieuwe versie is nu al in Google Play te vinden.

  • Apple Music
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.