Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apples iPhone 8 wordt waarschijnlijk niet verscheept in september

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2017, 9:55 CategorieiPhone

Een doorgaans goed geïnformeerde analist heeft gezegd dat de iPhone 8 waarschijnlijk niet in september zal worden verscheept. Naar verluidt zal de nieuwe iPhone van Apple pas in oktober of november pas in productie worden genomen.

iPhone 8 verschijnt pas na november – gerucht

Het is bijna routinewerk geworden: in september de nieuwe iPhone bestellen. Je kon er altijd je klok op gelijk zetten: Apple kondigt de nieuwe iPhone-modellen vroeg in september aan, waarna je later diezelfde maand de kans krijgt om er eentje te bestellen. Maar dit jaar gaat dat mogelijk anders. Een doorgaans goed geïnformeerde analist, Ming-Chi Kuo, heeft namelijk gezegd dat de iPhone 8 pas in oktober of november in productie zal worden genomen. Dat betekent dus dat die iPhone pas ná november in de winkels zal komen te liggen.

De reden: de nieuwe features voor de iPhone 8. Deze iPhone zou namelijk onder meer worden voorzien van een oled-scherm en een camera die diepte kan waarnemen, waardoor er veel druk op de productie komt te liggen. Daarnaast kan het zijn dat wanneer de nieuwe iPhone eenmaal te koop is, er in het begin een schaarste zal zijn totdat Apple het productieproces helemaal onder controle heeft. Mogelijk komen de andere twee modellen, waarschijnlijk de iPhone 7S en 7S Plus, wel uit in september, maar die zouden slechts marginale updates krijgen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.