Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van Telegram op Android laat gebruikers korte video’s versturen

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2017, 9:36 CategorieApplicaties

De bèta van Telegram op Android heeft een nieuwe functie ontvangen: gebruikers kunnen nu korte video’s naar elkaar versturen. Wanneer deze functie wordt uitgerold naar de stabiele versie van de berichtendienst, is op moment van schrijven niet bekend.

Video’s versturen in Telegram

Nog niet zo heel lang geleden introduceerde de populaire berichtendienst Telegram al een nieuwe feature voor West-Europese gebruikers: de mogelijkheid elkaar versleuteld te kunnen bellen. Ondertussen werkt het team natuurlijk aan nieuwe features en één van die nieuwe features zal waarschijnlijk het versturen van korte video’s zijn. Die functie is namelijk opgedoken in de bèta van de app op Android. Wanneer je die bèta hebt geïnstalleerd, dan tap je eenmaal op de microfoon om van functie te wisselen. Dan kun je de video opnemen.

Video’s opnemen doe je op dezelfde manier als spraakberichten versturen. Je houdt de cameraknop in de tekstbalk even ingedrukt, filmt en laat los om de video te versturen. Het is momenteel nog niet bekend wanneer de functie wordt uitgerold naar de stabiele versie. Daarnaast heeft het team achter Telegram ook nog helemaal niets over het kunnen maken van video’s naar buiten gebracht, waardoor het idee leeft dat de functie nog maar kort in ontwikkeling in. Het wachten is op de aankondiging met de daaropvolgende applicatie-update.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.