Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van WhatsApp laat je nu meerdere contactpersonen tegelijkertijd delen

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2017, 9:32 CategorieApplicaties

Er is een nieuwe bèta-versie van WhatsApp beschikbaar die het mogelijk maakt meerdere contactpersonen tegelijkertijd te delen. Het is nog niet bekend wanneer deze functie naar de stabiele versie van de populaire berichtendienst wordt uitgerold.

Meerdere contactpersonen delen in WhatsApp

Het komt soms wel eens voor dat je meerdere contactpersonen met iemand wil delen. Die informatie delen via WhatsApp is al jaren mogelijk en werkt eigenlijk best goed (en niet anders dan het versturen van een bestand). Echter, wanneer je meerdere contactpersonen tegelijkertijd wil delen, dan wordt het toch echt een naar klusje omdat je dezelfde handeling moet blijven verrichten. Het zou veel gemakkelijker zijn als we, net zoals we tegenwoordig kunnen doen met foto’s en video’s, meerdere personen tegelijkertijd kunnen selecteren en versturen.

Dat kan nog niet in de stabiele versie van de populaire berichtendienst, maar nu wel in de bèta-versie. Om welke versie het precies gaat is niet duidelijk, maar Android Police meent dat het om versie 2.17.122 of 2.17.123 gaat. Wanneer je lid bent van het bèta-programma, dan zul je de update ongetwijfeld snel ontvangen. Wanneer je meerdere contactpersonen wil delen, dan hoef je simpelweg alleen maar op de personen te tappen die je wil delen. Vervolgens tap je op versturen en de berichtendienst doet de rest. Aanmelden voor de bèta kan hier.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.