Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #55

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Owy.

Owy

Als je regelmatig dingen uitleent, komt het vast weleens voor dat je vergeten bent wat je nou ook alweer aan wie had uitgeleend. Gelukkig is daar nu een oplossing voor in de vorm van een applicatie. Met Owy kun je precies bijhouden wat je ook alweer aan wie hebt uitgeleend. De app is ontwikkeld door de twee jonge Nederlanders Kasper Dolk en Jordy Sinke.

Owy is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Owy

AH Moestuintje

Bij de Albert Heijn kun je momenteel weer volop moestuintjes sparen. En daar hoort natuurlijk ook een app bij, zodat je helemaal goed voorbereid bent op de oogst. In de app leren we precies wat ons te wachten staat met de verzorging van de moestuintjes. Dit jaar kunnen de moestuintjes het dus wel overleven.

AH Moestuintje is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • AH Moestuintje

Apple TV Remote

Apple TV Remote is vanaf deze week ook beschikbaar voor iPads. De app verscheen vorige zomer al voor de vierde generatie Apple TV’s, maar de app was lange tijd alleen te gebruiken op iPhone. Sinds deze week is daar dus verandering in gekomen en kunnen we ook op de iPad aan de slag met het besturen van de tv.

Apple TV Remote is gratis te downloaden in de App Store.

  • Apple TV Remote

Google Agenda

Google Agenda is natuurlijk ook absoluut geen nieuwe app, maar sinds afgelopen week is de applicatie ook te gebruiken op iPads. Waar de app in de afgelopen tijd eigenlijk alleen geoptimaliseerd was voor iPhone en Android-toestellen, kun je nu ook met de iPad goed aan de slag met de applicatie. Zo heb je jouw agenda dus altijd bij de hand en kun je altijd afspraken toevoegen wanneer je maar wilt.

Google Agenda is gratis te downloaden in de App Store.

  • Google Agenda

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.