Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #56

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Runtasty.

Apple Music

Apple Music is natuurlijk niet nieuw op Android-toestellen, maar Apple heeft nu een grote update uitgebracht waardoor de app flink is veranderd. Het design is flink onder handen genomen, waardoor de app voor Android-apparaten nu veel meer lijkt op Apple Music voor iOS 10. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies, waaronder het lezen van lyrics om lekker mee te kunnen zingen met jouw favoriete artiesten.

Apple Music is gratis te downloaden in Google Play.

  • Apple Music

Runtasty

Van de app Runtastic heb je vast al eens gehoord als je graag een stukje hardloopt. Nu is er ook een handige recepten app ontwikkeld. De applicatie heet Runtasty en is bedoeld om eten te maken waardoor je tussen het sporten door energie kunt krijgen. Met de app kun je vooral rekenen op gezonde voeding. Niet voor niets zijn de recepten samengesteld met de hulp van diëtisten.

Runtasty

Runtasty is gratis te downloaden in Google Play.

  • Runtasty

Clips

Was je al een tijdje op zoek naar een applicatie waarmee je video’s kunt maken waar jouw vrienden en familie echt hard om kunnen lachen? Dan hoef je niet langer te zoeken. Clips is het antwoord. Met deze app kun je zeer eenvoudig bewegende teksten, illustraties, emoji’s, muziek en andere effecten toevoegen aan jouw video’s.

Clips

Clips is gratis te downloaden in Google Play.

  • Clips

DigiD

Ongetwijfeld heb je weleens te maken gehad met DigiD en gelukkig maakt een nieuwe app het gemakkelijker om in te loggen in jouw persoonlijke account. Als je de app installeert op je telefoon en hem instelt, hoef je voortaan niet weer iedere keer als je inlogt jouw wachtwoord in te vullen. In plaats daarvan hoef je zelfs alleen maar een QR-code te scannen.

DigiD

DigiD is gratis te downloaden in Google Play.

  • DigiD

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.