Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #57

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de KopieID app.

DYTG

In het weekend van 22 en 23 april vindt de Dutch YouTube Gathering van 2017 plaats en daar zijn altijd een heleboel YouTube-fans aanwezig. Om goed te kunnen zien wie er aanwezig zijn, kan het handig zijn als je een app hebt waarin je dat allemaal terug kunt vinden. Gelukkig is er een app ontwikkeld waarin je het hele schema kunt volgen. Zo mis je dus echt helemaal niemand tijdens het speciale YouTube-evenement.

DYTG is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • DYTG

112 App

Zou het niet handig zijn als er een applicatie was waarmee je 112 kunt bellen en je direct een locatie door kunt sturen aan de alarmcentrale? Gelukkig is daar nu een applicatie voor ontwikkeld. De app heet 112 App en zodra je daarmee 112 belt, wordt gelijk je huidige locatie doorgestuurd op het scherm. Voor Android was de app al enige maanden beschikbaar en nu gelukkig ook voor iOS-apparaten.

112 App

112 App is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • 112 App

F&S Schoolagenda

Tegenwoordig hoef je niet meer altijd een papieren agenda aan te schaffen om onder meer je rooster in op te kunnen slaan. Tegenwoordig kan dat ook eenvoudig met apps en daar is Fokke & Sukke Schoolagenda er één van. Met de applicatie kun je onder meer je eigen rooster importeren, je cijfers bekjken en aankomende toetsen in de gaten houden. De app werkt samen met WRTS en Magister. Ook kun je iedere dag rekenen op een nieuwe Fokke & Sukke-strip.

F&S Schoolagenda

F&S Schoolagenda is gratis te downloaden in de App Store.

  • F&S Schoolagenda

KopieID

Bedrijven vragen je soms om een kopie van je ID-kaart te maken om bepaalde gegevens te kunnen controleren. Steeds vaker worden die ID-kaarten echter ook misbruikt. Gelukkig is er een app die dat tegengaat. Met de KopieID app kun je makkelijk een veilige kopie van je ID-bewijs maken, zonder dat mensen er met belangrijke gegevens vandoor gaan. Zo kun je onder meer je BSN doorstrepen.

KopieID is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • KopieID

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.