Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #58

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de vervanger van Wunderlist.

Microsoft To-Do

Microsoft heeft in de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe notitie-apllicatie die Wunderlist moet gaan vervangen. Alhoewel het op dit moment nog gaat om een preview-versie, kun je toch al het één en ander doen met de app. Denk daarbij aan simpele to-do-lijstjes, geheugensteuntjes en andere notities. Microsoft liet alvast weten dat we in de toekomst nog veel meer functies kunnen verwachten.

Microsoft To-Do is gratis te downloaden in Google Play, de App Store en de Windows Store.

  • Microsoft To-Do

Backtrackit

Als je zelf een muziekinstrument bespeelt, dan is het vast wel eens voorgekomen dat je graag een nummer na wilde spelen, maar dat je er niet helemaal uitkwam. Met de app Backtrackit is dat voortaan verleden tijd. De applicatie zorgt ervoor dat muziek uitgeplozen kan worden zodat je precies kunt zien hoe het nummer gespeeld moet worden, welke toonsoort gebruikt is, etc. Ook kun je met de app stemmen van nummers weghalen.

Backtrackit

Backtrackit is gratis te downloaden in Google Play.

  • Backtrackit

MINDF*CK

MINDF*CK is uiterst populair en dus kon een app ook niet uitblijven. Als je zelf ook groot fan bent van het programma én de bezigheden van Victor Mids, dan is deze app zeker een aanrader. Iedere aflevering staat garant voor een wetenschappelijk experiment of illusie waarmee je thuis aan de slag kunt. Ook kun je met de app zien hoe gezichten eruit zien als je ze plots omdraait. De zogenoemde mindfoto.

MINDF*CK is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • MINDF*CK

Koningsdag Arnhem

Koningsdag staat weer voor de deur en om iedereen een onbezorgde Koningsdag te kunnen bezorgen, is er een app ontwikkeld genaamd Koningsdag Arnhem. Met de app kun je precies in de gaten houden wie wanneer optreedt en wanneer de bussen en treinen vertrekken. De allerhandigste functie is echter misschien wel Find my Friends. Zo raak je jouw vrienden niet kwijt tijdens Koningsdag.

Koningsdag Arnhem

Koningsdag Arnhem is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • MINDF*CK

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.