Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #59

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Wemogee van Samsung.

Wemogee

Samsung heeft een gloednieuwe applicatie ontwikkeld die ervoor zorgt dat woorden omgezet kunnen worden in plaatjes en andersom. Met de app hoopt Samsung erin te slagen om de taalbarrière te doorbreken voor mensen die moeite hebben met schrijven. Ook zou je zo makkelijker kunnen communiceren met buitenlanders. Wemogee is sinds deze week te downloaden voor Android en komt later ook beschikbaar voor iOS.

Wemogee is gratis te downloaden in Google Play.

  • Wemogee

Bike Computer

Als je veel aan wielrennen doet, is het fijn om een app op je telefoon te hebben die je van de nodige informatie kan voorzien. De app Bike Computer kan dat. De app is bedoeld om als fietscomputer te kunnen gebruiken en de app synchroniseert ook nog eens met Strava. Een ander groot pluspunt is dat er een (betaalde) Keep Me Safe-functie is die je vrienden of familie waarschuwt als er iets gebeurd is.

Bike Computer is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Bike Computer

Hooikoortsradar

Als je hooikoorts hebt, kan het handig zijn om te weten wat de verwachting is voor de komende dagen. In dat kader is er een app ontwikkeld genaamd Hooikoortsradar. Daarmee kun je in de gaten houden of de pollenconcentratie in de komende dagen flink gaat veranderen. Ook wordt er een grafiek bijgehouden met de gemiddelde klachtenscore, zodat je ook weet in welke periode je extra veel last kunt krijgen van hooikoorts.

Hooikoortsradar

Hooikoortsradar is gratis te downloaden in Google Play.

  • Hooikoortsradar

Facebook Messenger Lite

Facebook is handig om op je telefoon te hebben, zodat je altijd met iedereen kunt communiceren. Toch neemt de app ook aardig wat opslaggeheugen in. Als je dat nou niet beschikbaar hebt of je wilt graag minder data uit je telefoonabonnement verbruiken aan de app, dan is er nu ook Facebook Messenger Lite. De app is sinds deze week officieel te downloaden in Nederland voor Android-apparaten.

Facebook Messenger Lite is gratis te downloaden in Google Play.

  • Facebook Messenger Lite

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.