Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Design van de Motorola Moto Z2 Force mogelijk al gelekt

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2017, 15:19 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk al het design van de onaangekondigde Motorola Moto Z2 Force te zien krijgen. Eerder deze maand lekte het logo van de Moto Z-opvolger al, waardoor het lijkt dat de Z2-naam nu echt vaststaat.

Is dit de Motorola Moto Z2 Force?

Motorola lijkt lekker op dreef te zijn. Het bedrijf bracht in de afgelopen maanden een aantal phablets en reguliere smartphones uit en werkt momenteel aan een aantal modellen. Het gaat hier voornamelijk om smartphones met een scherm kleiner dan 5,5-inch, maar mogelijk ook om een aantal met een groter scherm. Eén van die smartphones is waarschijnlijk de Motorola Moto Z2 Force. Van dat model is al een eerste foto gelekt waarop we het apparaat mogelijk te zien krijgen. We zien niet alleen de voor- en achterkant, maar ook de zijkant.

Zoals het er nu naar uitziet zal dit de opvolger van de Motorola Moto Z Force worden, die vorig jaar werd uitgebracht. Deze nieuwe versie heeft twee camera’s op de achterkant zitten. De vingerafdruklezer zit aan de voorkant van de mogelijke phablet. Verder is het device behoorlijk dun en zal die uiteraard de Moto Mods ondersteunen. Eerder deze maand lekte het logo van de Moto Z-opvolger al, waardoor het lijkt dat de Z2-naam nu echt vaststaat. Motorola heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over de Motorola Moto Z2 Force.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.