Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Details Lenovo Moto E4 en E4 Plus gelekt

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2017, 9:56 CategorieAndroid

Deze week zijn de eerste details van de nog onaangekondigde Lenovo Moto E4 en Moto E4 Plus smartphones gelekt. De twee toestellen draaien op Android 7.1 Nougat.

Lenovo Moto E4 toestellen

Volgens de Duitse website Winfuture zal de Moto E4 niet veel verschillen van de vorig jaar gelanceerde Moto E3. Het toestel komt waarschijnlijk met eenzelfde 5-inch display en een 2.800mAh accu. Echter, in plaats van 1GB aan werkgeheugen is er 2GB aan werkgeheugen aan boord, en in plaats van 8GB aan opslaggeheugen beschikt het toestel over 16GB aan opslaggeheugen.

De Moto E4 Plus lijkt iets interessanter, met een 5.5-inch display en een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel komt met een 5.000mAh accu, 3GB of 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een 13 megapixel camera aan de achterzijde. De normale E4 zou een 8 megapixel camera krijgen. Beide toestellen komen verder met een 1.3Ghz, MediaTek MT6737M quadcore-processor en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Ze draaien op de nieuwste versie van Android.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe toestellen van Lenovo precies gelanceerd worden is nog niet duidelijk, maar de prijzen zouden in Europa op 150 euro voor de Moto E4 en 190 euro voor de Moto E4 Plus liggen.

  • Delen:
Lenovo Yoga 910
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.