Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Display Galaxy Note 8 is groter dan die van de Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2017, 10:23 CategorieAndroid

Er is een gerucht verschenen over de aankomende Samsung Galaxy Note 8. De phablet zou namelijk een groot scherm van 6,4-inch gaan krijgen. Mocht dit kloppen, dan wordt het scherm nog groter dan dat van de Galaxy S8+, met 6,2-inch.

‘Galaxy Note 8 krijgt groot scherm van 6,4-inch’

Nu de Galaxy S8 op het punt staat uit te komen voor iedereen, kan het internet zijn pijlen richten op de volgende Samsung-smartphone: de Galaxy Note 8. Verwacht wordt dat dit toestel aan het einde van het jaar wordt gelanceerd. Over de phablet wordt nu gezegd dat het scherm 6,4-inch groot zal worden; dat is 0,2-inch groter dan het scherm van de Galaxy S8+. De resolutie zou wederom neerkomen op QHD+. De vingerafdrukscanner zou zijn verplaatst naar de achterkant. Ook zou de Snapdragon 835-processor onder de motorkap zitten.

Daarnaast wordt er beweerd dat de Samsung Galaxy Note 8 wordt voorzien van een dubbele camera op de achterkant. Dat zou goed kunnen, ware het niet dat Samsung eerder al had gemeld dat er nog geen nut voor een dergelijk systeem is bedacht. Het kan natuurlijk zijn dat het bedrijf inmiddels wel iets heeft bedacht, maar voorlopig lijkt dit gerucht niet aannemelijk. Samsung heeft nog niet laten weten wanneer de Note 8 wordt aangekondigd, omdat het bedrijf zich voor nu wil concentreren op de release van de Galaxy S8 en Galaxy S8+.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.