Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Draadloos laden wordt standaard feature op nieuwe iPhone’

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2017, 10:06 CategorieiPhone

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe iPhone? Dat is een vraag die velen beantwoord willen zien worden maar waar nog niemand een goed antwoord op heeft. Toch verschijnen er zo nu en dan interessante geruchten en aanwijzingen. Deze week laat de CEO van Powermat, Elad Dubzinski, weten dat hij draadloos opladen als standaard feature van de iPhone 8 verwacht.

Dubzinski maakt dit op uit een recente aankondiging van Apple, waarvan echter geen officieel statement bekend is. Maar, Powermat is een grote speler op het gebied van draadloos opladen en zou dus mogelijk meer kunnen weten over de plannen van Apple. Tot op heden zijn beide bedrijven echter niet met elkaar verbonden.

Dit gerucht staat niet op zichzelf. Eerder dit jaar verscheen namelijk het gerucht dat Apple Lite-On, een bedrijf dat componenten voor draadloos opladen maakt, gecontracteerd had. Dit zou iets vertellen over de volgende generatie iPhone. Dubzinski’s opmerking geeft deze geruchten weer een duw in de rug, en de beste man belooft zelfs dat zijn producten de nog onbekende standaard die Apple zal gebruiken zullen ondersteunen.

Zeker weten doen we het nog altijd niet, maar kijkend naar de ontwikkelingen in de markt kan Apple op het gebied van draadloos laden eigenlijk niet meer achterblijven.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.